5 Nisan 2012 Perşembe

Zenonia 4 Android Apk

Eğer Zenonia nın önceki sürümlerini denemedim diyorsanız, bugüne kadar geliştirilen en sıcak mobil RPG oyunlarından birini kaçırmışsınız demektir.ZENONIA 4, şeytani güçlerin mücadele ederken kullanıcılarını büyülü bir dünyanın içine çekerek etkisi altına alır. Final Fantasy ve Zelda gibi klasik video oyunlarına çok benzer. Oyunun bir hikayeye dayalı olması Zenonia hakkında öne çıkan en iyi özelliğidir.
Translate Çeviri:
ZENONIA ® 4: Legend, Extreme Aksiyon Dönüşü
Kesin aksiyon RPG mükemmel HD, şimdi geri döndü!
Eski bir kötülük dünya üzerine patlak vermeye tehdit ettiğinde, çağların kahramanları kader gidişatı değiştirmek için bir kez daha bir araya gerekir.
Henüz büyük ZENONIA maceraya atılmak için, Chael, Ecne, Lu ve daha üzüntü katılın!
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
İYİ YÖNELİK ZENONIA ® EVER
Muhteşem görseller ve yüksek kaliteli görüntüler için optimize edilmiş birinci sınıf animasyonlar, şimdi canlı HD Overworld keşfedin.
DİNAMİK VE VİSSERAL COMBAT
Hesaba katılması gereken bir güç ol – güçlü combo şarkıları ve patlayıcı grafiksel ve işitsel yetenek ile yıkıcı becerilerini açığa.
DİŞLİ VE YUKARI EPIC MACERA İÇİN lı.ılı.lı.ılı.lı.
En iyi strateji seçin ve Slayer, Blader, Ranger veya sayısız zırh seçenekleri, silah ve öğeleri ile Druid sınıfı kahramanı donatmak.
DEFİNİTİF EYLEM RPG DENEYİMİ
Normal, Hard ve Cehennem modu ile yukarı seviyeye. Ana Peri senkronizasyon sistemi ve normal ve efsanevi canavarlar Annihilate yüzlerce.
GENİŞLETİLMİŞ PVP IN World Challenge
Yeni 2-on-2 arena savaşları ile çevrimiçi asenkron PvP mücadele veya yağma damla Abyss bölgesinde rekabet ve paralı asker olarak diğer oyuncu veri kiralamak.Yürütme Oda ve 1-on-1 klasik dönmek da gürültüler.
YENİ BAŞLIKLAR, yepyeni açılımları
Eğer ZENONIA ® ‘ın sevilen karakterlerinden sırlarını derin defterleri toplayın başlıkları etkisini artıran.

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder